Departamentul de Mining

Departamentul de Mining


Departamentul de Mining reprezintă primul element în fluxul de lucru al companiei, deoarece de aici începe tot procesul.

Responsabilitatea departamentului de Mining este prelucrarea datelor. Aceste date sunt prelucrate prin compilarea, organizarea, transcrierea și completarea informațiilor lipsă, acolo unde este nevoie. Datele colectate de mineri vor fi folosite de către echipa de vânzări pentru a găsi noi clienți interesați de serviciile companiei.

Acest department lucrează cu o bază mare de date ale potențialilor clienți. Informația în sine variază de la numele, numere de telefon, e-mailuri, până la numele afacerilor, veniturile sau alte informații financiare.

Sarcina principală a unui miner este de a compila, organiza, transcrie și completa (atunci când lipsește ceva) orice informație referitoare la potențialii noștrii clienți. Astfel, departamentul de Mining se asigură că există o sursă constantă de noi clienți potențiali care poate fi în cele din urmă transformată în clienți plătitori.

Există 3 niveluri de mineri în cadrul echipei: Junior Miner, Mid Miner, Senior Miner, la care se mai adaugă Team Leader, ce este responsabil cu supervizarea echipei.

Aplică acum