Menu

Serviciile noastre

Firma noastră oferă servicii de consultanţă clienţilor din America, pe diverse domenii. În parteneriat cu America, coordonăm 5 departamente după cum urmează: Business Debt, USA Debt, Credit Repair, VOD, NJRas

1. Business Debt si USA Debt – clienţii noştri sunt persoane juridice / fizice care au datorii la banci. In calitate de tert, evaluam datoria clientului si stabilim un plan de plata lunara care se constituie intr-un depozit. In relatie cu banca, reprezentam clientul si ii negociem datoriile la un procent de 45%.

- In cadrul acestui departament functioneaza o serie de alte subdepartamente precum: underwritting (verifica potentialii clienti inainte de a-i inrola in program, verifica corectitudinea datelor clientilor, documentele primite, pe baza acestora aproband sau respingand clientul), facturare, vanzari, serviciu clienti, negociere.

2. Credit Repair – clientii nostrii sunt persoane fizice care doresc sa-si imbunatateasca Credit Scorul in vederea achizitionarii de bunuri, locuinte. Trimitem astfel scrisori catre birourile de credit si oferim consultanta clientilor in vederea redresarii acestuia.
In cadrul acestui departament functioneaza o serie de alte subdepartamente precum: vanzari, serviciu clienti, facturare

3. VOD – clientii nostri sunt persoane fizice ale caror datorii bancare sunt trimise catre recuperatorii de credite. In colaborare cu un biroul de avocatura din America reprezentam clientului cu scopul de stergere a datoriei.
Departamentul specific in acest caz este FDCPA (actul de colectare justa a datoriilor). In calitate de reprezentanti ai clientului cautam erori in actele emise de catre recuperatori cu scopul de a anula datoria. Intrucat acestea din urma sunt frecvente, solutionam cazul pe cale amiabila, recuperatorii de credite oferindu-ne daune monetare. In caz contrar se poate ajunge la disputarea cazului in instanta.

In cadrul acestui departament functioneaza o serie de alte subdepartamente precum: vanzari, serviciu clienti

4. NJRas – Clientii nostrii sunt institutiile bancare care ne ofera planul virtual al unor imobile deteriorate spre evaluarea si oferirea de solutii optime. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea evaluatorii de constructii care analizează imagini virtuale cu scopul de a reda dimensiunile din spațiul real al imobilului, identifica solutii optime, identifica daunele, le evalueaza si stabileste costuri de reparatii ale acestora, pe baza imaginilor, face aproximari a cantitatilor de material necesare.

Astfel, Premier Pro Management aduce în România un plus de noutate prin serviciile pe care le prestează.